Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Operite i očistite ren, šargarepu i kisele jabuke (odnosu 1 : 2 :2). Šargarepu i jabuku izrendajte nakrupno, a ren nasitno. Sve dobro promešajte i čvrsto nabijte u litarske tegle, u koje ćete potom do vrha naliti vreli prokuvani slani rastvor (na litar vode idu dve-tri kašike soli i tri-četiri kašike šećera). Tegle zatvorite pa ih sterilišite na umerenoj vatri 15 minuta. Zatim ih dobro umotajte i ostavite da se ohlade. Čuvajte ih na hladnom mestu. Pri upotrebi odlijte tečnost i dodajte pavlaku.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net