Salata s renom, jabukom i šargarepom

by | 29.09.2017

Operite i očistite ren, šargarepu i kisele jabuke (odnosu 1 : 2 :2). Šargarepu i jabuku izrendajte nakrupno, a ren nasitno. Sve dobro promešajte i čvrsto nabijte u litarske tegle, u koje ćete potom do vrha naliti vreli prokuvani slani rastvor (na litar vode idu dve-tri kašike soli i tri-četiri kašike šećera). Tegle zatvorite pa ih sterilišite na umerenoj vatri 15 minuta. Zatim ih dobro umotajte i ostavite da se ohlade. Čuvajte ih na hladnom mestu. Pri upotrebi odlijte tečnost i dodajte pavlaku.

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Članak se nastavlja posle reklama

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs