PAŠTETA OD PASULjA I PATLIDžANA

by | 01.11.2017

Uživajte u ukusnom namazu koji je idealan izbor za doručak!
POTREBNO: pasulj * patlidžan * luk (u jednakim delovima) * beli luk * so * biber * biljno ulje za prženje

PRIPREMA: Najpre skuvajte pasulj. Patlidžan ispržite zajedno s lukom. Na mašini za mlevenje mesa sameljite pasulj i mešavinu luka i patlidžana. Posolite, pobiberite i dodajte malo belog luka, pa izblendirajte smesu.

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

Članak se nastavlja posle reklama

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Članak se nastavlja posle reklama
Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs