Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Uživajte u ukusnom namazu koji je idealan izbor za doručak!
POTREBNO: pasulj * patlidžan * luk (u jednakim delovima) * beli luk * so * biber * biljno ulje za prženje
PRIPREMA: Najpre skuvajte pasulj. Patlidžan ispržite zajedno s lukom. Na mašini za mlevenje mesa sameljite pasulj i mešavinu luka i patlidžana. Posolite, pobiberite i dodajte malo belog luka, pa izblendirajte smesu.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net