Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Jačanje imuniteta i otpornosti organizma na različite bolesti pomoću narodnih lekova siguran je put do dobrog zdravlja. Rusi se pre svega oslanjaju na preparate od suvog i koštunjavog voća zbog njihove dokazane efikasnosti, a naročito za vreme posta kad je potrebno da konzumiramo što više različitih prirodnih nutrijenata. Uzmite 100 g suvog grožđa, 150 g oraha, 100 g badema, koru od dva limuna, 100 g suvih kajsija, 100 g suvih šljiva i 100 g pinjola. Sve sameljite na mašini za mlevenje mesa i pomešajte sa sokom od dva limuna. Dodajte 250-300 g meda i 50 ml rakije. Držite smesu zatvorenu u tegli i uzimajte po jednu kašiku pre obroka.
Foto: Thinkstck
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net