Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Smeđi šećer od trske uopšte nije rešenje. Na našim policama praktično ga nema. Šećer „od trske“ koji ste kupili u prodavnici stavite u šolju s prokuvanom vodom sobne temperature i sačekajte 20 minuta, ne mešajući. Ako se na dnu napravi talog od kristala i ne promeni boju, to je originalni proizvod. Ukoliko se voda zamuti a šećer „od trske“ primetno pobeli, znači da imamo posla s običnim prebojenim rafinisanim proizvodom. Uostalom, čak ni pravi šećer od trske ne donosi naročitu korist organizmu, posebno ako se upotrebljava u tako ogromnim količinama kao i onaj od repe.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net