SMEĐI ŠEĆER NIJE BOLJI

by | 05.03.2018

Smeđi šećer od trske uopšte nije rešenje. Na našim policama praktično ga nema. Šećer „od trske“ koji ste kupili u prodavnici stavite u šolju s prokuvanom vodom sobne temperature i sačekajte 20 minuta, ne mešajući. Ako se na dnu napravi talog od kristala i ne promeni boju, to je originalni proizvod. Ukoliko se voda zamuti a šećer „od trske“ primetno pobeli, znači da imamo posla s običnim prebojenim rafinisanim proizvodom. Uostalom, čak ni pravi šećer od trske ne donosi naročitu korist organizmu, posebno ako se upotrebljava u tako ogromnim količinama kao i onaj od repe.

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Članak se nastavlja posle reklama

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs