Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Noć pred kuvanje potopite geršlu u hladnu vodu, ujutro je isperite u nekoliko voda i stavite da se kuva – na jednu šolju geršle idu dve do tri šolje vode. Kad prokuva, smanjite vatru, peniće i kipeti, zato – pazite! Za pola sata sklonite je s vatre, poklopite i ostavite sa strane da upije preostalu vodu. Možete je pošećeriti ili posoliti, te dodati druge začine po ukusu ili je jesti klot. Čuvajte je u frižideru maksimalno dva dana.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net