Savet nutricionista: Jarebika pomaže u jačanju imuniteta
Nutricionista i velnes stručnjak Irina Popkova ističe da je jarebika izuzetno zdrava i zašto je obavezno treba uvrstiti u ishranu tokom jeseni. Nu...
Ruski majstori kulunarstva napravili su još jedan neverovatan korak napred – patentirali su slatku marinada za ribu, a krajnji rezultat je fantastičan.
Za 500 g skuše potrebno vam je 3 kašike soli i 3 kašike šećera u prahu, kao i malo mlevenog bibera. Svaki filet ribe posoliti, pobiberiti i – pošećeriti! Složite meso u duboku posudu (za mariniranje), a između svakog reda pospite još šećera i bibera. Ribu držite u marinadi u frižideru jedan dan.
Foto: Thinkstock
VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!
POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net