HIT MARINADA: Riba u šećeru

by | 20.12.2017

Ruski majstori kulunarstva napravili su još jedan neverovatan korak napred – patentirali su slatku marinada za ribu, a krajnji rezultat je fantastičan.

Za 500 g skuše potrebno vam je 3 kašike soli i 3 kašike šećera u prahu, kao i malo mlevenog bibera. Svaki filet ribe posoliti, pobiberiti i – pošećeriti! Složite meso u duboku posudu (za mariniranje), a između svakog reda pospite još šećera i bibera. Ribu držite u marinadi u frižideru jedan dan.

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

Članak se nastavlja posle reklama

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.rs